Ezernieku pagasta bibliotēka

Kontaktinformācija:
Pagastmāja, Ezernieki, Ezernieku pag.,
Krāslavas nov., LV 5692,
Tālr.: 65653127
e-pasts: bibl.ezernieki@kraslava.lv
Vadītāja Nataļja Šestakova


2022. gada 2. jūn.

Nu tad beidzot! Mūsu novadnieces Ilzes Aizsilas grāmata arī pie mums.

    Gribu padalīties ar prieka vēsti, ka beidzot (!) mūsu novadnieces, jaunās rakstnieces Ilzes Aizsilas debijas grāmata "Dzīvot naktij" pieejama arī Ezernieku pagasta bibliotēkā. (Ilze Aizsila bērnības gadus pavadījusi Ezernieku pagastā un ir pabeigusi Ezernieku vidusskolu. Tuvāk ar rakstnieces biogrāfiju un literārajām gaitām var iepazīties viņas krāšņajā mājaslapā- https://ilzeaizsila.com/ )
Nudien pat nedaudz kauns, ka dažādu ķibeļu dēļ grāmata līdz mums nonākusi tikai tagad...bet no otras puses mierina doma, ka šādi iepazīšanās prieks tiek atkal atsvaidzināts un paildzināts! :)



    Protams, ka uz grāmatu jau veidojās rinda, jo daudziem ir vēlēšanās iepazīties ar Ilzes daiļradi. Lai iepriecinātu lasītājus vēl vairāk - kuru katru brīdi arī otrais Ilzes romāns "Mīlas kastings " būs pieejams mūsu plauktos. "Mīlas kastings" solās būt īpaši interesants Dagdas novada iedzīvotājiem, jo galvenie varoņi stāstu izdzīvo ... mūsu mīļajā Dagdā, kuras aprakstiem grāmatā atvēlēta nozīmīga loma. Turklāt klīst nostāsti, ka Ilze šobrīd raksta vēl vienu romānu. Gaidām! 
Lasīsim, leposimies un priecāsimies, ka nu mums ir pašiem sava romānu autore! Un lai Ilzes mūzai labvēlīgs noskaņojums!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru