Ezernieku pagasta bibliotēka

Kontaktinformācija:
Pagastmāja, Ezernieki, Ezernieku pag.,
Krāslavas nov., LV 5692,
Tālr.: 65653127
e-pasts: bibl.ezernieki@kraslava.lv
Vadītāja Nataļja Šestakova


2022. gada 28. jūn.

Lasītājs iesaka. Par grāmatām stāsta Vita


    
Vitu pagasta iedzīvotāji pazīst kā sabiedriski aktīvu un atraktīvu cilvēku. Mūsu bibliotēkas sniegtās iespējas Vita izmanto daudzveidīgi - daudz lasa kā latviešu, tā arī krievu valodā, un izmanto publiskās pieejas datoru un internetu.

 Kā stāsta Vita, tad mīļākā literatūra ir dažādi detektīvi un grāmatas ar vēstures sižetu. Šobrīd tiek lasīts Jūlijas Jakovļevas romāns "Debesis dimantos: detektīvs par Staļina laiku", kurā abi lasītājas mīļākie žanri ir veiksmīgi saplūduši vienā romānā. Vita šo grāmatu vērtē kā ļoti interesantu un aizraujošu, un to iesaka izlasīt arī citiem žanra cienītājiem. 


    Senāk Vita arī pati pirkusi daudz grāmatu. Ejam pie bibliotēkas grāmatu plaukta, kur tiek noskatīta nākamā "prāta barības porcija" . "Kad pabeigšu lasīt šī brīža grāmatu, nākamo noteikti ņemšu šo - A.Jundzes "Sarkanais dzīvsudrabs."" Varu atklāt, ka Vitas izvēlētajā grāmatā būs daudz dažādu spilgtu varoņu un spraigi sižeta pavērsieni, tikai stāsti risināsies nevis Staļina laikos, bet uz Latvijas vēstures 90.to gadu notikumu fona. 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru