Ezernieku pagasta bibliotēka

Kontaktinformācija:
Pagastmāja, Ezernieki, Ezernieku pag.,
Krāslavas nov., LV 5692,
Tālr.: 65653127
e-pasts: bibl.ezernieki@kraslava.lv
Vadītāja Nataļja Šestakova


2018. gada 5. marts

Jaunās grāmatas bibliotēkā







Ezernieku pagasta bibliotēkas plauktos ir parādījušās jaunas grāmatas. Lasītāji aicināti iepazīties tuvāk ar tām:
  1.    D.Dreika – Baltais tornis .  Stāsts par  triju jauniešu prakses un arī darba gaitām kādā Rīgas nomales slimnīcā.
  2.     K.Račko- Saplēstās mežģīnes . Plašu rezonansi guvušais erotiskais romāns nu ir lasāms arī mūsu bibliotēkā.
  3.     D.Avotiņa- Likteņmezgli. Aizraujošs un reizē lirisks konkrēta cilvēka dzīves un attiecību stāsts uz dramatisku laikmeta notikumu fona.
  4.        M.Zālīte- Paradīzes putni. Māras Zālītes autobiogrāfiskais romāns “Pieci pirksti” (2013), ieguvis ne tikai plašu lasītāju, bet arī profesionāļu atzinību. Māra Zālīte saņēmusi gan Lielo lasītāju balvu, gan Latvijas literatūras gada balvu. Autore bija solījusi turpinājumu. Nu šis brīdis ir pienācis
  5.       A.Mikele- Kritušais eņģelis. Detektīvromānā mazpilsētā cita pēc citas tiek noslepkavotas trīs jaunas sievietes. Šo noziegumu atšķetināšana tiek uzticēta jaunajam izmeklētājam Maksim Mežalam.
  6.       I.Ziedonis, N.Ikstena- Nenoteiktā bija.  Grāmatu uzrakstījusi Nora Ikstena, tā tapusi Ziedonim un Ikstenai sarunās šķetinot Dzejnieka domas par viņa bērnību, viņa saknēm, par to, kas viņš ir un kāpēc.
  7.     P.Bankovskis- 18. Divi latvieši, divi dažādi laikmeti – starpā gandrīz vai gadsimts. Šis ir stāsts par viņu abu neiespējamo satikšanos.
  8.   L.Kota- Mierielas vilkme. Romāns caur gandrīz vai neiespējamiem notikumiem lūko izstāstīt Rīgas Miera ielas vēsturi, tomēr tas ir tikai šķitums, vien romāna virskārta.
  9.      S.Loiko- Lidosta. Galvenā grāmata par karu, kuram nevajadzēja būt, un par varoņiem, kuri gribēja dzīvot, taču mira
  10.    D.Morels- Nakts valdnieks.  1830. gadā tika izveidots kas pārsteidzošs – pirmā dzelzceļa līnija, kas stiepās no Liverpūles līdz Mančestrai. Taču dzelzceļš nesa arī jauna veida nāvi. Londonu satricināja nežēlīga slepkavība vilcienā – kāds kungs tika nogalināts cieši noslēgtā pirmās klases kupejā...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru