Ezernieku pagasta bibliotēka

Kontaktinformācija:
Pagastmāja, Ezernieki, Ezernieku pag.,
Krāslavas nov., LV 5692,
Tālr.: 65653127
e-pasts: bibl.ezernieki@kraslava.lv
Vadītāja Nataļja Šestakova


2011. gada 17. jūn.

Dāsns ziedojums

Publicēts:

Ezerzeme
17. jūnijs 2011
 
Jebkuras bibliotēkas lielākie dārgumi ir un paliks grāmatas. Mūsdienās lasītāju interešu loks ir ļoti plašs, viņi pieprasa dažādas grāmatas.

Ekonomiskās un finanšu krīzes apstākļos bibliotēkām ir grūti papildināt savus krājumus ar jaunām, interesantām un skaistām grāmatām, tālab katra ziedotā grāmata tiek pieņemta ar lielu pateicību.

Nesen dāsnu dāvinājumu saņēma Ezernieku bibliotēka - Ezernieku vidusskolas bijusī absolvente, tagad SIA “Latgales nekustamie īpašumi” direktore Vija Rulle (meitas uzvārdā Indrāne) uzdāvināja sava dzimtā pagasta bibliotēkai aptuveni 400 dažādu žanru grāmatas, lielākoties - daiļliteratūru un bērnu literatūru. Vijas bērnība un skolas gadi pagājuši Vaišļos - tur dzīvo viņas vecāki.

Ezernieku pagasta tautas bibliotēkas vadītāja Lidija Igaune pastāstīja, ka grāmatas tiks sašķirotas, aptuveni puse papildinās bibliotēkas grāmatu plauktus, bet otra puse tiks nodota Dagdas pansionāta iemītnieku rīcībā, lai arī viņiem būtu ko palasīt.
L. Igaune: “Liels paldies Vijai Rullei par šo dāvinājumu, kā arī visiem citiem Ezernieku pagasta bibliotēkas krājuma atbalstītājiem par ziedojumiem un dāvinājumiem krājuma pilnveidošanā.”

Juris ROGA

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru